Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak jíst a udržet si zdraví

Kniha vznikala s cílem přiblížit čtenářům jednoduchý a přirozený způsob posílení vlastního zdraví. Za posledních 100 let bylo popsáno mnoho nových poznatků o vitaminech a minerálech, ale především o zdravé výživě, která může zabránit vzniku mnohých onemocnění. V první části knihy se autoři soustředí na výživu a výběr zdravých a výživově hodnotných potravin. Druhá část se věnuje mikroživinám, jejich známým účinkům v metabolismu člověka a také jsou zde popsány základní zdroje těchto látek v potravě. Dále jsou rozebrány některé účinky probiotik a přírodních látek. V poslední části je popsán zdravý a vyrovnaný jídelníček pro zdravé osoby, sestavený nejen z pohledu energetického, ale také z hlediska volby potravin s důrazem na pestrou a vyváženou stravu i dostupnou na trhu v ČR.

ISBN:978-80-7345-175-2
EAN:9788073451752
Doporučená cena:245 Kč
Počet stran 328 stran
Rozměr 130x200 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 5. 2. 2009
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Maxdorf, s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace