![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města. Najdete tu recepty pro každou příležitost: od rychlých a poctivých snídaní a živých pokrmů al fresco až po improvizované, ale působivé občerstvení na party pro přátele a romantické večeře. Při listování knihou se bude opravdu těžké rozhodnout, co dřív z autentických římských jídel vyzkoušet: těstoviny zapékané s chřestem, pancettou a sýrem, mozzarellu v kočáře, dorádu v bramborové krustě, ricottovo-kokosové koule, římské pusinky s pomerančovou omáčkou ...
ISBN: | 978-80-7529-291-9 |
---|---|
EAN: | 9788075292919 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 304 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 29. 3. 2017 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Moravcová, Stanislava ml. |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |