Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak chutná Andalusie„fenomenalmente“

Prosluněná Andalusie, moře, prastará kultura v kombinaci s temperamentem tanečnic flamenca a toreadorů, ale také posezení v rázovitých hospůdkách s přívětivými hostiteli nad výborným jídlem a sklenkou sherry. Kluci v akci se vydali na cesty za andaluským kulinářským uměním, které v sobě ukrývá tajemství dlouhověkosti místních obyvatel. Výpravný gastronomický cestopis nás zavede do sevillských tapas barů, na pastviny iberských prasátek i do továrny na proslulou iberskou šunku, navštívíme vinné sklepy v Jerezu de la Frontera, kde má svůj původ neméně slavné sherry, i olivové plantáže. Na závěr se necháme okouzlit nádherou Córdoby, Granady i andaluského pobřeží, abychom doputovali až na Gibraltar. Andaluské recepty jsou pro vykreslení dokonalého koloritu opatřeny překladem do španělštiny.

ISBN:978-80-85005-88-2
EAN:9788085005882
Doporučená cena:225 Kč
Počet stran 128 stran
Rozměr 210x200 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 24. 10. 2007
Jazyk český
Vazba lepená brožura, obálka s chlopněmi
Autor: Saturková, Jitka
Nakladatelství Česká televize - Edice ČT
Tématická skupina 14 - Literatura pro děti a mládež
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace