![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť!
ISBN: | 978-80-7390-399-2 |
---|---|
EAN: | 9788073903992 |
Doporučená cena: | 149 Kč |
Počet stran | 138 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 13. 2. 2017 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Šivák, Kamil |
Nakladatelství | Omega |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)