Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jak blafovat o jídle

Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť!

ISBN:978-80-7390-399-2
EAN:9788073903992
Doporučená cena:149 Kč
Počet stran 138 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 13. 2. 2017
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Šivák, Kamil
Nakladatelství Omega
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace