Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Jídlo - Dějiny chuti

První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech.

ISBN:978-80-204-1847-0
EAN:9788020418470
Doporučená cena:999 Kč
Počet stran 368 stran
Rozměr 200x255 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 20. 8. 2008
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Freedman, Paul
Překladatel: Kolebáčová, Radka - Roubal, Petr
Nakladatelství Mladá fronta, a.s.
Tématická skupina 14 - Literatura pro děti a mládež
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace