![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti ji vnímat, těžkosti s polykáním. Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit a nabídnout užitečné rady. Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka předního londýnského onkologického centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na vzdělávání a výzkum.
ISBN: | 978-80-204-3664-1 |
---|---|
EAN: | 9788020436641 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 256 stran |
Rozměr | 210x250 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 29. 9. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Hartlová, Helena |
Nakladatelství | Mladá fronta, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)