![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Italské sýry jsou jednou z věcí, které proslavily Itálii. Jejich tajemství odhalíte na stránkách této knihy, která odkrývá jejich výrobu, historii i sto nejdůležitějších a nejslavnějších sýrů. Naučí vás vhodné kombinace s víny i s jinými potravinami a ukáže vám, jak uspořádat hostinu se sýrem a vínem v hlavní roli. Zjistíte, které sýrové pokrmy jsou typické pro různé regiony, a nakonec se naučíte zapojit sýr do tradičních i neobvyklých receptů. Otevřete tedy knihu a poznejte jednu z dominant Itálie.
ISBN: | 978-80-7349-402-5 |
---|---|
EAN: | 9788073494025 |
Doporučená cena: | 380 Kč |
Počet stran | 292 stran |
Rozměr | 190x193 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 11. 6. 2014 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Překladatel: | Ličeniková, Michaela |
Nakladatelství | Pragma |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)