![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Skvělé recepty začínají intenzivní esencí chutí! Infuzování, nový trend v přípravě domácích olejů, octů, omáček, bitterů, limonád a dalších dobrot. Vaříte rádi? A chtěli byste, aby vaše kulinářské výtvory byly ještě lepší, ještě lahodnější, zkrátka neodolatelné? Kniha vás zavede do království chutí a vůní. Vyluhování – neboli odborně řečeno příprava infuzí – je postup, při němž se z bylinek, koření, ovoce a dalších ingrediencí dobývá intenzivní chuť i aroma. Není to vůbec nic těžkého. A nebudete potřebovat ani žádnou chemickou laboratoř. Snadno si vystačíte s tím, co máte v kuchyni. Nabízíme 135 chuťových bomb, které pozvednou vaše kulinářské výtvory do říše delikates. Nápoje, omáčky, oleje, octy, bittery, vývary, sladkosti, zkrátka vše, co si dovedete představit...
ISBN: | 978-80-7359-525-8 |
---|---|
EAN: | 9788073595258 |
Doporučená cena: | 379 Kč |
Počet stran | 176 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 2. 2. 2017 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Mádrová, Ivana |
Nakladatelství | Metafora |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)