Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Infuzování, esence chutí a vůníNový trend

Skvělé recepty začínají intenzivní esencí chutí! Infuzování, nový trend v přípravě domácích olejů, octů, omáček, bitterů, limonád a dalších dobrot. Vaříte rádi? A chtěli byste, aby vaše kulinářské výtvory byly ještě lepší, ještě lahodnější, zkrátka neodolatelné? Kniha vás zavede do království chutí a vůní. Vyluhování – neboli odborně řečeno příprava infuzí – je postup, při němž se z bylinek, koření, ovoce a dalších ingrediencí dobývá intenzivní chuť i aroma. Není to vůbec nic těžkého. A nebudete potřebovat ani žádnou chemickou laboratoř. Snadno si vystačíte s tím, co máte v kuchyni. Nabízíme 135 chuťových bomb, které pozvednou vaše kulinářské výtvory do říše delikates. Nápoje, omáčky, oleje, octy, bittery, vývary, sladkosti, zkrátka vše, co si dovedete představit...

ISBN:978-80-7359-525-8
EAN:9788073595258
Doporučená cena:379 Kč
Počet stran 176 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 2. 2. 2017
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Mádrová, Ivana
Nakladatelství Metafora
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace