Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Indická hostina

Příprava jednotlivých jídel je rozdělena do sedmi stupňů neboli pravidel správného složení a vyváženosti chutí i vůní. Souběžně je uveden přehled surovin a indický i český název pokrmu. Úvodní část obsahuje přehled pochutin a koření včetně upozornění na kulturu indického stolování. Recepty jsou řazeny podle hlavní suroviny (kuřecí maso, ryby, jehněčí maso) a druhu jídel (vegetariánská jídla, přílohy, polévky, saláty, slané zákusky a moučníky)
ISBN:80-86282-22-8
EAN:9788086282220
Počet stran 1 stran
Datum vydání 9. 10. 2003
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Bindu Singh
Nakladatelství Filip Trend Publishing
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace