Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Houby v přírodě a na talířiUrčování a recepty

Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje 231 názorných barevných fotografií zhotovených Fridhelmem Volkem speciálně pro tuto publikaci. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates vám zcela jistě přijdou vhod. Obohatíte svůj jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Nechybí rady jak správně houby konzervovat, sušit nebo zmrazovat. Tipy pro houbaře: Z pokladnice dlouholetých zkušeností nabízí autorská dvojice praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování.

ISBN:80-242-1136-X
EAN:802421136
Doporučená cena:199 Kč
Počet stran 192 stran
Rozměr 125x200 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 27. 4. 2004
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Váňa Jiří
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 3 - Přírodní vědy, matematika
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace