![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje 231 názorných barevných fotografií zhotovených Fridhelmem Volkem speciálně pro tuto publikaci. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates vám zcela jistě přijdou vhod. Obohatíte svůj jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Nechybí rady jak správně houby konzervovat, sušit nebo zmrazovat. Tipy pro houbaře: Z pokladnice dlouholetých zkušeností nabízí autorská dvojice praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování.
ISBN: | 80-242-1136-X |
---|---|
EAN: | 802421136 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 192 stran |
Rozměr | 125x200 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 27. 4. 2004 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Váňa Jiří |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 3 - Přírodní vědy, matematika |
![](/front-module/image/logo.png)