Hřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, špičky - to jsou skutečné lahůdky na talíři. Z hub vykouzlíme chutnou polévku, aromatickou omáčku či syté hlavní jídlo: baštýřské závitky, bedly z Pošumaví, čočková houbovka, dědova houbová cibule, fazole s houbami, hlíva na másle, holubinkové hody, omáčka z růžovek... Více než 200 receptů a navíc: určujeme houby, historie houbaření, otrava houbami, zpracování hub, desatero pravidel pro sběr.
ISBN: | 978-80-249-1202-8 |
---|---|
EAN: | 9788024912028 |
Doporučená cena: | 259 Kč |
Počet stran | 280 stran |
Rozměr | 170x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 12. 5. 2009 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |