![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Různorodé recepty – Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu – jsou to skutečné poklady pro každého kuchaře. Odborné vědomosti – Vydáte se na houby se znalcem, zjistíte pravdu a mýty o černém bezu a získáte řadu praktických rad do kuchyně. Správný postup – Jen ten, kdo ví, jak na to, rád vyzkouší něco nového a vaření si opravdu užívá.
ISBN: | 978-80-7236-761-0 |
---|---|
EAN: | 9788072367610 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 144 stran |
Rozměr | 185x215 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 29. 5. 2015 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Borecká, Jaromíra |
Nakladatelství | JAN VAŠUT s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |