Kniha představuje houby a vzhledově houbám podobné organismy, které k nim byly dříve řazeny, jako nedílnou součást lidského života a jídelníčku. Ve třinácti kapitolách najde čtenář poprvé soustředěny informace nejen z oblasti mykologie, ale i mnoha dalších oborů, které souvisejí s cílenou výrobou koncových produktů (potravin, nápojů, léčiv, biopreparátů atd.) založených na využití jednobuněčných i mnohobuněčných vláknitých forem hub. Kniha poskytuje ucelený netradiční pohled do světa hub a biotechnologií. Doporučujeme ji všem zájemcům o danou problematiku, jako zdroj informací může pomoci studentům středních a vysokých škol zaměřených na biologii, mikrobiologii, biotechnologie, lékařství a farmacii, potravinářství a širokou škálu zemědělských věd, kde mají houby své významné uplatnění.
ISBN: | 978-80-244-4983-8 |
---|---|
EAN: | 9788024449838 |
Doporučená cena: | 300 Kč |
Počet stran | 200 stran |
Rozměr | 210x297 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 31. 12. 2016 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Univerzita Palackého v Olomouci |
Tématická skupina | 3 - Přírodní vědy, matematika |