![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Kniha nabízí čtenáři možnost otestovat sám sebe v souvislosti s histaminem a konzumovanou potravou. Praktický rádce ukazuje, jak svůj stav nejlépe poznat s využitím diety. Všechny součásti naší výživy autor v knize shrnuje, přehledně hodnotí a dává čtenářům odpověď na zásadní otázky: Co je vhodné? Čemu bychom se měli raději vyhnout? Jak nalézt stejně chutné alternativy? Rozsáhlá příloha obsahuje množství receptů, které názorně ukazují, jak dobře a chutně vařit bez histaminu, a inspirují čtenáře k dalším variantám pokrmů, jež nevyvolávají histaminem podmíněné obtíže.
ISBN: | 978-80-7262-666-3 |
---|---|
EAN: | 9788072626663 |
Doporučená cena: | 200 Kč |
Počet stran | 118 stran |
Rozměr | 155x190 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 12. 4. 2010 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Autor: | Houdek, L. |
Nakladatelství | Galén, spol. s r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)