Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Histaminová intolerance

Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Kniha nabízí čtenáři možnost otestovat sám sebe v souvislosti s histaminem a konzumovanou potravou. Praktický rádce ukazuje, jak svůj stav nejlépe poznat s využitím diety. Všechny součásti naší výživy autor v knize shrnuje, přehledně hodnotí a dává čtenářům odpověď na zásadní otázky: Co je vhodné? Čemu bychom se měli raději vyhnout? Jak nalézt stejně chutné alternativy? Rozsáhlá příloha obsahuje množství receptů, které názorně ukazují, jak dobře a chutně vařit bez histaminu, a inspirují čtenáře k dalším variantám pokrmů, jež nevyvolávají histaminem podmíněné obtíže.

ISBN:978-80-7262-666-3
EAN:9788072626663
Doporučená cena:200 Kč
Počet stran 118 stran
Rozměr 155x190 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 12. 4. 2010
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Houdek, L.
Nakladatelství Galén, spol. s r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace