![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů, druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás, třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery, čtvrtá popisuje vegetariánské recepty, a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby.Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.
ISBN: | 978-80-206-1546-6 |
---|---|
EAN: | 9788020615466 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 10. 2015 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Academia Barilla |
Tématická skupina | 10 - Učebnice |
![](/front-module/image/logo.png)