![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Teprve na žhavém dřevěném uhlí je to správné grilování. Více než 100 receptů pro grilování masa, ryb, drůbeže, zeleniny a ovoce na dezerty, mezi nimi i takové lahůdky jako kuřecí křidýlka, hamburgery, steaky Porterhouse nebo originální recepty na upečení krocana v celku. Řada receptů na kořenicí směsi, marinády, omáčky a saláty. Know-how odborníků a speciální tipy firmy Weber – návody krok za krokem na odborné naporcování a přípravu masa.
ISBN: | 978-80-249-1495-4 |
---|---|
EAN: | 9788024914954 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 240 stran |
Rozměr | 210x268 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 3. 2011 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Překladatel: | Bezděková, Alena |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)