Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Grilování

Let´s BBQ! Pouze tato slova stačí Američanům k tomu, aby pozvali své přátele, sousedy a známé na kouzelné rožnění pod širým nebem. Přitom grilování není jen společenská událost. Ke kulinářskému zážitku patří také marinování masa, správné rozdělávání ohně i udržování optimálního stupně rozžhaveného uhlí. Přitom nemusíte připravovat jen klobásy a steaky. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. A nezapomeňte na saláty, kořeněné omáčky, jogurtové dipy či ochucená másla, na nichž si u otevřeného ohně výborně pochutnáte.

ISBN:80-249-0307-5
EAN:8024903075
Doporučená cena:199 Kč
Počet stran 96 stran
Rozměr 215x285 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 17. 3. 2004
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Štumpf Eugen
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace