![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Let´s BBQ! Pouze tato slova stačí Američanům k tomu, aby pozvali své přátele, sousedy a známé na kouzelné rožnění pod širým nebem. Přitom grilování není jen společenská událost. Ke kulinářskému zážitku patří také marinování masa, správné rozdělávání ohně i udržování optimálního stupně rozžhaveného uhlí. Přitom nemusíte připravovat jen klobásy a steaky. Grilované marinované ryby, vepřová žebírka, kuřecí stehna, křupavá zelenina či šťavnaté ovoce nabízejí jedinečný chuťový požitek, jehož nedosáhnete jinou tepelnou úpravou. A nezapomeňte na saláty, kořeněné omáčky, jogurtové dipy či ochucená másla, na nichž si u otevřeného ohně výborně pochutnáte.
ISBN: | 80-249-0307-5 |
---|---|
EAN: | 8024903075 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 96 stran |
Rozměr | 215x285 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 17. 3. 2004 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Štumpf Eugen |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)