![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory.
ISBN: | 978-80-271-0517-5 |
---|---|
EAN: | 9788027105175 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 176 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 24. 4. 2017 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Koubková, Jitka |
Nakladatelství | Grada Publishing, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)