Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

GrilováníVoňavé maso, ryby, zelenina

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory.

ISBN:978-80-271-0517-5
EAN:9788027105175
Doporučená cena:349 Kč
Počet stran 176 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 24. 4. 2017
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Koubková, Jitka
Nakladatelství Grada Publishing, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace