![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Peter Mayle, vyzbrojen vidličkou, nožem a vývrtkou, nás tentokrát zavede do všech koutů Francie a podělí se s námi o potěšení, které může francouzský stůl nabídnout. Navštívíme s ním maličké restaurace i divy zmiňované v Michelinově průvodci. Prožijeme La Foire aux Escargots v Martigny-les-Bains, což je celý víkend zasvěcený skromným, leč obdivovaným hlemýžďům. Staneme se diváky závodu Marathon du Médoc, při němž účastníci běží napříč velkými vinicemi v Bordeaux a osvěžují se na trase skvělým červeným vínem. Budeme obdivovat dokonalá kuřata, jaká lze najít pouze na trhu v Bourg-en-Bresse, poučíme se, který z francouzských sýrů má nejsilnější odér, budeme svědky diskuze o tajemství postupu, jak vytvořit dokonalou omeletu, a cestou pochytíme několik skvělých receptů.
ISBN: | 978-80-7376-163-9 |
---|---|
EAN: | 9788073761639 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 208 stran |
Rozměr | 130x200 mm |
Pořadí vydání | 2., zde 1. |
Datum vydání | 14. 10. 2009 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Překladatel: | Mrlík, Jan |
Nakladatelství | Nakladatelství Olympia, a.s. |
Tématická skupina | 14 - Literatura pro děti a mládež |
![](/front-module/image/logo.png)