Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
ISBN: | 978-80-249-1543-2 |
---|---|
EAN: | 9788024915432 |
Doporučená cena: | 299 Kč |
Počet stran | 176 stran |
Rozměr | 203x203 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 9. 9. 2011 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Svobodová, Lenka |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 2 - Společenské vědy; osvěta |