Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Foodstyling - Současné trendy aranžování pokrmů

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.

ISBN:978-80-249-1543-2
EAN:9788024915432
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 176 stran
Rozměr 203x203 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 9. 9. 2011
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Svobodová, Lenka
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace