![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Autobiograficky laděný příběh na pomezí beletrie a literatury faktu o autorově vášni číslo jedna (kromě psaní): jídle a gastronomii. Tato záliba přivedla Monse Kallentofta dokonce mezi členy poroty, která vybírá padesátku nejlepších restaurací na světě. V knize sledujeme autorovu nadšenou a posedlou honbu za nejzajímavějšími kulinářskými zážitky. Temný, bouřlivý a fascinující příběh zavádí čtenáře přímo do center gastronomického vesmíru, od pouličních stánků v Bangkoku až po nejvyhledávanější restaurace v New Yorku. Kniha se postupně stává i milostným románem, vyprávěním o přežití a o hledání domova a pevného bodu v životě. Zaujme každého, komu připadá jídlo zajímavé a kdo chce nahlédnout do zákulisí nejlepších světových restaurací. Není to kuchařka s recepty, fotografiemi či ilustracemi, spíš příběh člověka milujícího jídlo a gastronomii. Ta je pro Monse Kallentofta záležitostí života a smrti, způsobem úniku a pátráním po pravdě o sobě samém.
ISBN: | 978-80-7491-219-1 |
---|---|
EAN: | 9788074912191 |
Doporučená cena: | 169 Kč |
Počet stran | 264 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 12. 3. 2014 |
Jazyk | český |
Vazba | E-kniha |
Překladatel: | Voslářová, Marie |
Nakladatelství | Host-vydavatelství s.r.o. |
Tématická skupina | 14 - Literatura pro děti a mládež |
![](/front-module/image/logo.png)