Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Food for Thought. Thought for Food

Kniha věnovaná nejlepší restaurace na světě el Bulli, která získala tři michelinské hvězdičky, a jejímu majiteli Ferran Adria. Provokující, inspirující a vizuálně fantastický titul.
Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His Michelin 3 star restaurant, el Bulli, is widely recognized as the world's best restaurant. Editors Vicente Todoli, Director of the Tate Modern, and legendary pop-artist Richard Hamilton, explain the essence of Adria's creativity through numerous full-color photos and texts by potent personalities of the art and gastronomic worlds.
ISBN:978-84-96954-68-7
EAN:9788496954687
Počet stran 350 stran
Datum vydání 16. 7. 2009
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk anglický
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace