![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.
ISBN: | 978-80-247-5634-9 |
---|---|
EAN: | 9788024756349 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 4. 11. 2015 |
Vazba | kniha, brožovaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Grada Publishing, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)