Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

FermentaceRecepty na domácí kvašení

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

ISBN:978-80-247-5634-9
EAN:9788024756349
Doporučená cena:249 Kč
Počet stran 128 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 4. 11. 2015
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Grada Publishing, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace