Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
ISBN: | 978-80-257-4621-9 |
EAN: | 9788025746219 |
Doporučená cena: | 248 Kč |
Počet stran |
232 stran |
Datum vydání |
2024 |
Pořadí vydání |
neurčeno |
Vazba |
E-kniha |
Jazyk |
český |
Autor: |
Christian Szabo |
Ilustrátor: |
Alexey Klyuykov |
Nakladatelství |
Argo, spol. s r.o. |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |