Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.
ISBN:978-80-257-4443-7
EAN:9788025744437
Doporučená cena:378 Kč
Počet stran 232 stran
Datum vydání 2024
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Christian Szabo
Ilustrátor: Alexey Klyuykov
Nakladatelství Argo, spol. s r.o.
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace