Publikace našeho předního vinařského odborníka Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. je určena producentům, sommelierům, degustátorům, ale i milovníkům vína. Kniha je zpracována na vysoké profesní úrovni a podává ucelený přehled o podstatě a metodách degustace ve vícero souvislostech. Vysvětluje mimo jiné i podstatu vzniku jednotlivých aromatických látek, dále obsahuje podrobný slovní popis možného charakteru vín a příklady vhodných kombinací vín s pokrmy.
ISBN: | 978-80-905319-1-8 |
---|---|
EAN: | 9788090531918 |
Doporučená cena: | 477 Kč |
Počet stran | 179 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 10. 3. 2015 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Radix |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |