Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Economic and Social Aspects of Food Security

The book provides expert information on food security, focusing on its economic and social aspects on a global and national scale. It reflects the current situation of food self-sufficiency, food safety, economic accessibility within the EU and the Czech Republic. The book is intended for experts interested in food security issues from the point of view of its theoretical definition and practical impacts within the economic system of the Czech Republic. The book can also be used by people from the general public who are interested in obtaining expert information on the current issue.
ISBN:978-80-7454-770-6
EAN:9788074547706
Počet stran 136 stran
Datum vydání 11. 10. 2018
Pořadí vydání První
Jazyk anglický
Vazba e-kniha - pdf
Autor: Eva Lukášková
Autor: Kateřina Pitrová
Nakladatelství Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Tématická skupina 5 - Technické vědy
Neprodejná publikace. Publikaci je možné poptávat zde: Vydáno elektronicky - určeno jen pro studenty UTB ve Zlíně
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace