Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

EC: Předkrmy a dezerty

Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší porce plné vůní a chutí lze kombinovat a sestavit z nich zajímavý výběr, nejen o svátku. Mnoho pokrmů nevyžaduje více než půl hodiny času na zhotovení. Přes 90 receptů vás zavede do království salátů, jemných polévek, porcí k zasycení i rozplývavých krémů: artyčoky se salsou verde, irské bramborové placičky, cuketové závitky s rajčatovou omáčkou, kukuřičná polévka s liškami, rizoto s gorgonzolou v žampionovém klobouku...

ISBN:978-80-249-1356-8
EAN:9788024913568
Doporučená cena:199 Kč
Počet stran 128 stran
Rozměr 165x200 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 4. 3. 2010
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Štumpf, Eugen
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace