Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Dvanáct chutí rokuČtyřchodová menu od ledna až do prosince

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.

ISBN:978-80-249-1664-4
EAN:9788024916644
Doporučená cena:349 Kč
Počet stran 176 stran
Rozměr 210x297 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 3. 11. 2011
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace