S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější nápoj.
ISBN: | 978-80-249-1664-4 |
---|---|
EAN: | 9788024916644 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 176 stran |
Rozměr | 210x297 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 3. 11. 2011 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |