Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Druhá kniha o kráse snoubení vín a pokrmůpodle níž dobré české a moravské víno vybere i laik a chutné jídlo všední i sváteční uvaří každý začátečník

Ve druhé knize o kráse snoubení vín a pokrmů popisují autoři 80 aktuálních tuzemských vín z výjimečného ročníku 2003, a to nejpodrobnějším možným způsobem – od chladné analytiky přes charakteristiku pěstování hroznů, výrobního sklepa a výroby, názor vinaře na „to své víno“ až po košatý degustační popis. Doplňuje je 80 zaručených vyzkoušených autorských receptů jídel a 40 českých i zahraničních sýrů, popsaných podobným způsobem jako vína – od historie vzniku, přes popis výroby, vzhledu a vůně, až k podrobné charakteristice chuti. Z vybraných vín, pokrmů a sýrů pak autoři vytvářejí vhodné enogastronomické kombinace, které mohou být inspirací i pro vás.
ISBN:80-239-5444-X
EAN:9788023954449
Počet stran 224 stran
Datum vydání 6. 12. 2005
Jazyk český
Autor: Luboš Bárta
Autor: Branko Černý
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace