Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Domácí zpracování zvěřiny

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.
ISBN:978-80-7541-239-3
EAN:9788075412393
Doporučená cena:249 Kč
Počet stran 88 stran
Datum vydání 2021
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Carsten Bothe
Překladatel: Alice Kavinová
Nakladatelství JAN VAŠUT s.r.o.
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace