V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, vánoční cukroví, polévky, masové i bezmasé pokrmy, šunka, pomazánky, omáčky, saláty a salátové zálivky, nápoje... Vše s medem! A k tomu vám autorka ještě přidala recepty na domácí kosmetiku, tipy na výlety do včelařských muzeí a kontakty pro začínající včelaře.
ISBN: | 978-80-264-2059-0 |
EAN: | 9788026420590 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran |
136 stran |
Datum vydání |
20. 08. 2018 |
Pořadí vydání |
1. |
Jazyk |
český |
Autor: |
Petra Rubášová |
Nakladatelství |
CPress |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |