![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.
ISBN: | 978-80-7429-049-7 |
---|---|
EAN: | 9788074290497 |
Doporučená cena: | 148 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 145x205 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 31. 5. 2010 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Vyšehrad spol.s r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)