Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Domácí sušeníOvoce, zelenina, houby, placky, bylinky, maso

Sušení je stará, ale stále oblíbená metoda konzervování potravin, moderní sušičky umožňují získání velmi kvalitních produktů. Autorka kromě metod sušení uvádí více než 250 receptů na využití sušených produktů v pokrmech sladkých i slaných.

ISBN:978-80-209-0362-4
EAN:9788020903624
Doporučená cena:195 Kč
Počet stran 192 stran
Rozměr 145x210 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 24. 6. 2008
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství Brázda
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace