![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Známá česká bylinkářka pro vás tři roky sbírala, mačkala a nakládala ovoce, aby je pak stáčela, ochutnávala a s pomocí dalších fajnšmekrů vybrala ty nejchutnější likéry do této knihy. Likéry jsou nejčastěji připravovány z ovoce za syrova tak, aby zůstalo zachováno maximum léčivých látek. Získáváte stavebnicově zpracovanou příručku, díky níž se naučíte základní principy zpracovávání sezónního ovoce a ořechů. Naučíte se používat koření i další přísady a získané znalosti můžete dále rozvíjet. Tvořte chuťově výjimečné likéry, které si zachovají maximum léčivých látek.
ISBN: | 978-80-7349-474-2 |
---|---|
EAN: | 9788073494742 |
Doporučená cena: | 180 Kč |
Počet stran | 120 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 20. 11. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | Pragma |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)