![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku. Víte, že Magdalena Dobromila servírovala „tatarský biftek“? Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Při čtení si teprve uvědomíte, že už vše bylo vymyšleno a její následovníci už vlastně jen přizpůsobovali její recepty a doporučení době. Pochopitelně se za 200 let mnohé změnilo, kuchařky mají méně času, ale zase mají různé nástroje, které jim usnadní život, třeba o elektrické troubě, mixéru, krouhači či hnětači si mohla nechat pouze zdát! Ano, některé recepty jsou složité a vyžadují spoustu času. Také některé ingredience jsou nedostupné. Přežívá názor, že Magdalena Dobromila Rettigová vařila těžce a nemoderně. Omyl! S Magdalenou Dobromilou si vaření užijete!
ISBN: | 978-80-7546-070-7 |
---|---|
EAN: | 9788075460707 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 576 stran |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 6. 9. 2016 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Fortuna Libri |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)