![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!
ISBN: | 978-80-7236-926-3 |
---|---|
EAN: | 9788072369263 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 167x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 28. 5. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Překladatel: | Kavinová, Alice |
Nakladatelství | JAN VAŠUT s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |