Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Domácí klobásy

Grilované nebo opečené na pánvi, pikantní nebo jemné, silné nebo tenké – existuje bezpočet variant klobás, ale nejlépe jistě chutnají ty domácí. Jejich výroba vůbec není složitá a máte-li ke kuchyni alespoň trochu vřelý vztah, určitě vás domácí klobásy začnou bavit. Specialista na grilování Karsten „Ted“ Aschenbrandt vám názorně ukáže, co do klobásek patří a co raději ne, jaké náčiní budete při plnění klobás potřebovat a na co dávat pozor, abyste si na grilu připravili opravdu skvělé pochoutky. Výrobou domácích klobás vás budou provázet fotografie popisující pracovní postup „krok za krokem“. A protože bez praktického uplatnění by naše klobásová kuchařka nebyla úplná, najdete v ní i autorovy nejlepší recepty z klobás, jako třeba točený burger, klobásový špíz nebo klobásový koláč. Pro jednou zapomeňte na klobásu s chlebem a hořčicí a popusťte uzdu své fantazii!

ISBN:978-80-7236-926-3
EAN:9788072369263
Doporučená cena:199 Kč
Počet stran 128 stran
Rozměr 167x235 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 28. 5. 2015
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Překladatel: Kavinová, Alice
Nakladatelství JAN VAŠUT s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace