Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Domácí řeznická kuchařkaTradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak si postavit domácí udírnu a návod na uzení domácích výrobků, a také kapitolu s velmi starými zabijačkovými recepty.

ISBN:978-80-264-0995-3
EAN:9788026409953
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 164 stran
Rozměr 167x225 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 18. 1. 2016
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství CPress
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace