Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Dokonalý steak

Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.

ISBN:978-80-7391-802-6
EAN:9788073918026
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 176 stran
Rozměr 165x210 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 27. 1. 2014
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah, přebal
Nakladatelství Nakladatelství Slovart, s.r.o.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace