![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
ISBN: | 978-80-7391-802-6 |
---|---|
EAN: | 9788073918026 |
Doporučená cena: | 399 Kč |
Počet stran | 176 stran |
Rozměr | 165x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 27. 1. 2014 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah, přebal |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)