![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Ostré, sladké, kyselé, slané, pikantní, aromatické, pálivé – pravé asijské jídlo typu „street food“ si můžete připravit doma a není to vůbec náročné. Většinu surovin seženete bez problémů a nejlepší český šéfkuchař v oboru asijské gastronomie vás povede po ověřené cestě k jejich přípravě. Naučíte se rolky, knedlíčky, koláčky a sataje, saláty, pikantní polévky, skvělé pokrmy z woku, pokrmy zvané karí a přílohy jako indickou rýži, nudle, chleby, nány, parathy.
ISBN: | 978-80-249-2389-5 |
---|---|
EAN: | 9788024923895 |
Doporučená cena: | 349 Kč |
Počet stran | 224 stran |
Rozměr | 170x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 20. 5. 2014 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | Ikar |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)