Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Distribuce vybraných složek v přírodním sýru v průběhu jeho zrání

Předložená práce se zabývá problematikou zrání přírodních sýrů eidamského typu. Cílem práce bylo sledovat distribuci vybraných složek v přírodním sýru v průběhu zrání. Byly srovnány účinky různých teplot zrání/skladování na průběh zracích procesů.

ISBN:978-80-7454-102-5
EAN:9788074541025
Doporučená cena:92 Kč
Počet stran 36 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 21. 9. 2011
Jazyk český
Vazba měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou
Nakladatelství Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace