![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
V úvodu lékař specialista odpovídá na nejčastější dotazy pacientů o příčinách vzniku onemocnění a seznamuje pacienty se správnou životosprávou v době jeho průběhu. Nasleduje tabulka doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na jídla vhodná ke stravování při onemocnění hepatitidou. U každého receptu je výpočet energetické hodnoty v kcal i kJ a hodnoty bílkovin, tuků a sacharidů v g
ISBN: | 80-86783-13-8 |
---|---|
EAN: | 8086783138 |
Doporučená cena: | 49 Kč |
Počet stran | 32 stran |
Rozměr | 115x202 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 3. 5. 2006 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Vydavatelství MAC, spol. s r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)