V úvodu lékař specialista odpovídá na nejčastější dotazy pacientů o příčinách vzniku onemocnění a seznamuje pacienty se správnou životosprávou v době jeho průběhu. Následuje přehled doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na jídla vhodná ke stravování při onemocnění dnou. U každého receptu je výpočet energetické hodnoty v kcal i kJ a hodnoty bílkovin, tuků a sacharidů v gramech.
ISBN: | 978-80-86783-21-5 |
---|---|
EAN: | 9788086783215 |
Doporučená cena: | 49 Kč |
Počet stran | 32 stran |
Rozměr | 115x202 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 19. 2. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Vydavatelství MAC, spol. s r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |