![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
V úvodním slově lékař specialista odpovídá na nejčastější dotazy pacientů ohledně jejich choroby, seznamuje s příčinami vzniku onemocnění, způsoby léčby a správnou životosprávou. Následuje tabulka doporučených a nevhodných potravin a cca 50 receptů na polévky, hlavní jídla z masa i bezmasá, malá studená jídla a saláty vhodné pro diabetiky včetně energetické hodnoty a hodnot živin.
ISBN: | 80-86783-17-0 |
---|---|
EAN: | 8086783170 |
Doporučená cena: | 49 Kč |
Počet stran | 32 stran |
Rozměr | 115x202 mm |
Pořadí vydání | 3 (doplněné) |
Datum vydání | 31. 10. 2006 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Vydavatelství MAC, spol. s r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |
![](/front-module/image/logo.png)