Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Die besten Rezepte aus der kaiserlichen Hofküche

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Německá verze publikace.

ISBN:978-3-89919-402-9
EAN:9783899194029
Počet stran 80 stran
Datum vydání 23. 3. 2018
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk německý
Autor: Gabriela Salfellner
Autor: Harald Salfellner
Nakladatelství Vitalis, s.r.o.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace