![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Nový titul z řady moderních kuchařek tentokrát přináší postupy ke splnění snů nejmlsnějších mlsalů. Ověřené praktické návody a rady, jak připravit vždy vynikající těsto, které se rozplývá na jazyku, jak vytvořit neuvěřitelně krásné a chutné dezerty a moučníky, kterými překvapíte hosty. Vedle toho i celou kapitolu věnovanou dezertům s nízkým obsahem tuku, abyste si mohli pochutnávat bez pocitu viny. Seznam nezbytného vybavení kuchyně pro úspěšnou přípravu dezertů a moučníků, doplněný fotografiemi. Dvojstrany o čokoládových ozdobách, práci s karamelem a šlehání či vaření sladkých polev na zmrzliny a pudinky. Vysvětlivky k méně běžným přísadám a zajímavosti z historie cukrářského umění.
ISBN: | 80-7209-858-6 |
---|---|
EAN: | 8072098586 |
Doporučená cena: | 499 Kč |
Počet stran | 304 stran |
Rozměr | 220x280 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 4. 12. 2006 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Autor: | Jana Steinerová |
Překladatel: | Dagmar Eisenmannová |
Nakladatelství | Nakladatelství Slovart, s.r.o. |
Tématická skupina | 999 - nezařazeno |
![](/front-module/image/logo.png)