![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Ve 20 dvoustránkových lekcích zprostředkovává a procvičuje moderní odbornou němčinu pro gastronomii a hotelnictví. Předpokladem k úspěšné práci s touto knihou je znalost základů německého jazyka cca na úrovni A2.
ISBN: | 978-80-7238-919-3 |
---|---|
EAN: | 9788072389193 |
Doporučená cena: | 199 Kč |
Počet stran | 48 stran |
Rozměr | 195x260 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 25. 1. 2010 |
Jazyk | český, německý |
Vazba | měkké desky, brožura sešitá drátěnou sponkou |
Nakladatelství | Nakladatelství Fraus, s.r.o. |
Tématická skupina | 11- Tělovýchova a sport |
![](/front-module/image/logo.png)