![Svaz českých knihkupců a nakladatelů](/front-module/image/logo.png)
Kniha je primárně určena vedoucím kroužků vaření na 1. stupni ZŠ. V kroužcích by se měly děti naučit poznávat suroviny, jejich vlastnosti, chutě a vůně a získat znalosti potřebné při sestavování zdravého jídelníčku.
ISBN: | 978-80-7071-369-3 |
---|---|
EAN: | 9788070713693 |
Počet stran | 161 stran |
Datum vydání | 2017 |
Pořadí vydání | 1. |
Jazyk | český |
Autor: | Alexandra Košťálová |
Autor: | Leona Mužíková |
Autor: | Anna Niklová |
Autor: | Anna Packová |
Nakladatelství | Státní zdravotní ústav |
Tématická skupina | 8 - Zdravotnictví |
Neprodejná publikace. Publikaci je možné poptávat zde: Státní zdravotní ústav - knihovna, Šrobárova 48, 100 42 Praha 10 |
![](/front-module/image/logo.png)