Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Culinaria Čína

Kniha je objevitelskou výpravou za tajemstvími čínské kuchyně. Autorky i fotografové nahlížejí kuchařům přes rameno na nočních trzích čínských metropolí i v jejich domovech, uvádějí čtenáře do světa restaurací různých cenových kategorií a nabízejí možnost napodobit známá i méně známá čínská jídla doma. Publikace se zabývá nejdůležitějšími a nejznámějšími regionálními kuchyněmi země: od jihu Číny, „tavicího kotlíku" kulinářské kultury, přes bohaté pobřežní provincie a lahůdky pekingské palácové kuchyně až k odlehlým severním provinciím. Není to pouhá kuchařka - přináší množství vysvětlujících údajů i překvapivých skutečností z kulinářské historie i přítomnosti Číny.

ISBN:978-80-7391-451-6
EAN:9788073914516
Doporučená cena:699 Kč
Počet stran 486 stran
Rozměr 216x253 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 25. 11. 2011
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Autor: Steinerová, Jana
Překladatel: Eisenmannová, Dagmar
Nakladatelství Nakladatelství Slovart, s.r.o.
Tématická skupina 2 - Společenské vědy; osvěta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace