Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Cukr, sůl, tuk

Poutavé, napínavé a nesmírně zajímavé čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé sladké tyčinky a sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné cukru, soli a tuku. A to vše jen s jediným záměrem - neustálé zvyšování zisků potravinových gigantů na úkor našeho zdraví. Tuto knihu napsal americký investigativní novinář, který odhaluje, jako potravinové společnosti manipulují s lidmi za účelem zvýšení svých zisků. Dlouhá léta sledoval praktiky potravinářského průmyslu ve světě, které se díky globalizaci propracovali i do našich zemí. Měl možnost nahlédnout do tajných materiálů potravinářských společností, o kterých veřejnost nemá ani tušení.

ISBN:978-80-8100-413-1
EAN:9788081004131
Doporučená cena:338 Kč
Počet stran 264 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 17. 9. 2015
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Heczková, Lenka
Nakladatelství Eugenika
Tématická skupina 14 - Literatura pro děti a mládež
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace